2023-11-29 13:00Pressmeddelande

Socialtjänstministern besöker Familjehuset Ängen

På måndag den 4 december besöker socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall Öppna förskolan Gläntan och Familjehuset Ängen i Vara.

Media är välkomna klockan 10.45.

Ämnet för socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvalls besök är socialtjänstens komplexa uppdrag och framtida utmaningar inklusive lagändringar. Besöket hålls i Öppna förskolans lokal som finns i Familjehuset Ängen i Vårdcentrum i Vara tätort.

Under besöket ligger fokus på barn men samtalen kommer också handla om vuxna med funktionsnedsättningar och vuxna med missbruk.

Från Vara kommun deltar personal från öppna förskolan och Familjehuset Ängen men också kommundirektör Anna Cederqvist, socialchef Sverker Andersson, verksamhetschef för familje- och individomsorgen Jessica Bredenberg, och kommunstyrelsens ordförande Lars Gezelius samt ordförande i socialnämnden Elin Härling.

Media är välkomna klockan 10.45.


För mer information, kontakta:
Jessica Bredenberg, verksamhetschef för familje- och individomsorgen
0512-312 51
jessica.bredenberg@vara.seOm Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har cirka 1 300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar - I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.


Kontaktpersoner

Sandra Hultman
Kommunikatör
Sandra Hultman