2021-07-05 11:00Pressmeddelande

Socialchef Ylva Morén mot nytt uppdrag

Porträttbild på en kvinna i svart tröja.Socialchef Ylva Morén.

Socialchef Ylva Morén går vidare till att bli kommundirektör i Munkedals kommun.

I Ylva Morén har vi haft en kompetent socialchef som nu också får möjlighet att växa i rollen som kommundirektör. Ylva kommer att sluta under hösten, närmare datum är inte bestämt ännu.

Socialnämndens ordförande Ulf Genitz gratulerar Ylva:

Jag vill gratulera Ylva till den nya tjänsten och Munkedals kommun till en bra rekrytering. Ylva har genom sitt ledarskap fått många medarbetare att utvecklas och hon har gjort ett mycket bra arbete både i förvaltningen och tillsammans med nämnden. Vi har haft ett gott samarbete och jag har varit särskilt imponerad av hennes arbete med förvaltningens ekonomi.

Kommundirektör Anna Cederqvist tackar Ylva för tiden i Vara:

Ylva har på ett förtjänstfullt sätt bidragit till socialförvaltningens och kommunens utveckling på många sätt. Inte minst genom viljan att genuint göra varandra bra. Det har varit en förmån att få arbeta tillsammans med Ylva i kommunledningsgruppen och det är välförtjänt att Ylva nu får ta nästa steg. Jag lyckönskar Ylva i sitt kommande uppdrag!

Rekryteringen av ny socialchef kommer att inledas inom kort.


Om Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har ca 1300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar - I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.


Kontaktpersoner

Malin Körling
Kommunikatör
Malin Körling