2021-04-29 09:00Pressmeddelande

Pressinbjudan: Jordgubbens dag inställt – detta händer istället

null

På bildningsnämndens sammanträde den 28 april beslutades att ställa in Jordgubbens dag 2021. Detta på grund av den fortsatt höga smittspridningen i samhället och ihållande restriktioner för evenemang. Det går inte längre att anta att Jordgubbens dag skulle gå att genomföra på det sätt som är önskvärt.

Pengarna som är avsatta för Jordgubbens dag ska användas till andra, anpassade, aktiviteter i sommar.

Välkomna till en pressträff där vi, Vara kommun samt representanter från handeln och föreningslivet, berättar mer om planerna för sommaren.

Tid: Tisdag 4 maj kl. 10

Plats: Utanför Vara bibliotek, Stora Torget

Medverkar vid pressträffen gör Per Larsson, Nordpolen, Kristoffer Hjälm, Vara SK samt projektledare Malin Sjölin Lorentzson och kultursamordnare Sannela Vestrin.


Om Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har ca 1300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar- I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.


Kontaktpersoner

Stina Arvidsson
Kommunikatör
Stina Arvidsson
Maria Joelsson
Kommunikationschef
Maria Joelsson
Malin Körling
Kommunikatör
Malin Körling