2021-12-22 08:00Pressmeddelande

Ny VD utsedd för Vara Bostäder AB

Lars Gezelius, styrelseordförande Vara Bostäder AB och Håkan Lindell, ny VD för Vara Bostäder AB.Lars Gezelius, styrelseordförande Vara Bostäder AB och Håkan Lindell, ny VD för Vara Bostäder AB.

Styrelsen för Vara Bostäder AB och Vara Industrifastigheter AB har utsett Håkan Lindell till ny VD. Håkan har en gedigen erfarenhet från ledande arbete inom industrin och kommer senast från ett arbete som fastighetschef på Willhem AB i Trollhättan.

Styrelseordförande Lars Gezelius är nöjd med rekryteringen:
- Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Håkan och välkomnar honom till Vara Bostäder och Vara Industrifastigheter. Håkans erfarenheter och engagemang tillsammans med ett gott ledarskap är en bra grund för de utmaningar vi står inför. I Håkan Lindell får vi en engagerad och trygg ledare med erfarenhet från fastighetsbranschen som kommer att utveckla våra företag på ett hållbart sätt.

På frågan om vad Håkan vill bidra med till Vara kommun säger han så här:
- Jag är hedrad över förtroendet som jag fått som VD i Vara Bostäder AB och Vara industrifastigheter AB. Tillsammans med styrelsen, medarbetare, Vara kommun och våra hyresgäster kommer vi att möta utmaningar och möjligheter. Jag vill ta vara på den utvecklingskraft som finns, och ser fram emot att träffa er alla för att starta upp arbetet för vår gemensamma framtid i Vara kommun.

Håkan Lindell tillträder sin nya befattning 21 mars 2022.Om Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har ca 1300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar - I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.


Kontaktpersoner

Maria Joelsson
Kommunikationschef
Maria Joelsson