2018-05-29 11:13Pressmeddelande

Ny Bildningschef i Vara kommun

null

Kommunstyrelsen beslutade igår att utse Djeno Mahic som ny Bildningschef i Vara kommun. Djeno kommer närmast från en tjänst som rektor i Trollhättans kommun och har ledarerfarenhet från flera rektorsuppdrag varav det senaste på Kronanskolan i Trollhättan. Djeno är 44 år gammal och bosatt i Alingsås.

 - Jag är glad och stolt över det förtroende som jag fått. Jag ser också fram emot att tillsammans med mina kollegor och medarbetare fortsätta utveckla bildningsförvaltningen och Vara kommun, säger Djeno om sitt nya uppdrag.

Kommundirektör Anna Cederqvist är nöjd med rekryteringen: - Med Djeno Mahic kommer vi att förflytta positionerna för förskole, skol- och kulturverksamheten i Vara kommun. Djeno är en lagspelare med strategisk höjd och med fokus på resultat och måluppfyllelse. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med honom och önskar honom varmt välkommen till Vara kommun.

Djeno Mahic tillträder sin tjänst i Vara kommun den 28 augusti.

För mer information kontakta kommundirektör Anna Cederqvist, tfn 0512-318 33.


Om Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har ca 1300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar- I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.


Kontaktpersoner

Stina Arvidsson
Kommunikatör
Stina Arvidsson
Maria Joelsson
Kommunikationschef
Maria Joelsson
Malin Körling
Kommunikatör
Malin Körling