2023-03-09 14:00Pressmeddelande

Mariette klar för Jordgubbens dag

Porträttbild av brunhårig kvinna.Mariette kommer till Stora torget i Vara den 1 juli.

Nu står det klart att Melodifestivalaktuella Mariette kommer till Stora torget under Jordgubbens dag!

Vi är så glada att få välkomna Mariette till Jordgubbens dag i Vara – en artist som är folkkär och helt fantastisk, med ett fenomenalt nummer i årets Melodifestival, säger Malin Sjölin Lorentzson, artistansvarig på Vara Konserthus, och fortsätter:

Det är också kul att vi får en ny chans med Browsing Collection i år. Sen har vi också bokat ett av Sveriges bästa dansband, nämligen svängiga Blender. Vi har fler artister på gång – detta kommer bli en fantastisk folkfest i vanlig ordning!

Förra årets succé med musikquiz på fredagskvällen kommer igen, den här gången med Johanna Beijbom. Utöver detta kommer programmet att fyllas på med fler artister och en mängd olika andra aktiviteter – tivoli, teater, cykeltrial, marknad och förstås gratis jordgubbar. 

Helgen efter midsommar är det tradition att torget i Vara fylls av människor i alla åldrar, ivriga att uppleva artister, handla på marknader och frossa i goda jordgubbar.  Så även i år! Datum för sommarens evenemang är 30 juni–1 juli.


Om Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har cirka 1 300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar - I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.


Kontaktpersoner

Malin Körling
Kommunikatör
Malin Körling