2021-11-03 11:22Pressmeddelande

Julklapp ska stötta den lokala handeln

Irene Karlsson, Carl-Uno Olsson och Gabriela Bosnjakovic från kommunstyrelsen tillsammans med kommundirektör Anna Cederqvist och Jessica Lundmark från Vara köpmannaförening.Irene Karlsson, Carl-Uno Olsson och Gabriela Bosnjakovic från kommunstyrelsen tillsammans med kommundirektör Anna Cederqvist och Jessica Lundmark från Vara köpmannaförening.

Alla anställda i Vara kommun kommer i år få 1000 kronor i form av ett presentkort i julklapp.

– Pandemin har inneburit ett väldigt hårt arbete ute i våra verksamheter, alla har slitit enormt. Vi värdesätter våra medarbetare oerhört mycket och den här presenten är ett litet sätt att visa vår uppskattning, säger kommunstyrelsens ordförande Gabriela Bosnjakovic.

Presentkortet delas ut till omkring 1600 medarbetare och går att nyttja i de lokala butikerna i kommunen. Samtidigt som kommunen vill visa sina medarbetare uppskattning så är det också ett sätta att stärka den lokala handeln.

– Vi vet att många handlare har haft det tufft under pandemin. Det är ett sätt för oss att hjälpa till och stötta våra lokala näringsidkare runt om i kommunen, säger Gabriela Bosnjakovic.


Om Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har ca 1300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar - I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.