2024-06-03 13:48Pressmeddelande

Badhusparkens café öppnar idag

Tre kvinnor står bredvid varandra och ser glada ut. I bakgrunden syns uteserveringen till badhusparkens café Joyce, Jessica och Joelle.

Nu kan vi presentera vilka som ska driva caféet i Badhusparken. Det är systrarna Joelle Abou-Khalil, Joyce Atallah och Jessica Abou Khalil .

- Vi är jättetaggade på att öppna och servera er glada kunder, säger Joelle.

De öppnar redan idag.

De tre systrarna är grundarna av Fika Thyme som nu finns i vårdcentralen. I sommar kommer de istället finnas i Badhusparkens café. Besökare kan nu se fram emot samma typ av fika, mat och service i sommarmiljön i Badhusparken.

Vår specialitet är svensk-libanesisk fusion med goda smaker, gott snacks och olika smårätter. Vi vill inte lova något, men det kanske även kommer någon överraskning här i sommar - men vi vill inte säga för mycket, säger Jessica.

Den italienska glassen som många saknat kommer tillbaka – fast i en ny tappning.

Vi kanske inte kan leva upp till samma nivå som tidigare, men det blir en riktigt god italiensk hemgjord gräddglass, tillägger Joyce ödmjukt.

Förutom fika kommer caféet att servera korv med bröd, varma smörgåsar, sallader, läskande drycker och godis. Dessutom öppnar minigolfen, som är gratis för alla barn och unga upp till 19 år. Det finns även utrustning att låna för att spela bordtennis.

Caféet har öppet från den 3 juni till den 31 augusti.



Om Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har cirka 1 300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar - I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.


Kontaktpersoner

Emelie Tengberg
Kommunikatör
Emelie Tengberg