2017-11-20 10:27Pressmeddelande

Anna Cederqvist om @vara_kommundirektör på Instagram

null

Varas kommundirektör Anna Cederqvist har startat ett Instagramkonto, där hon vill dela med sig av sin vardag som kommundirektör.

– Jag tycker att kommunikation är väldigt viktigt. Därför väljer jag att dela med mig av min vardag, med möjligheter och utmaningar. Jag ser sociala medier som en chans att möta medborgare, besökare och näringsidkare i Vara kommun. Jag vill lyssna in omvärlden för att vi tillsammans ska uppfylla de politiska målen och få en bättre vardag varje dag, säger Anna Cederqvist.

Följ Anna i den politiska hetluften där hon jobbar för att politiska beslut blir genomförda och vid sidan av där det ges tid för reflektion och eftertanke.
Du kan följa Annas utmaningar och vardag på @vara_kommundirektör.


Om Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har ca 1300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar- I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.


Kontaktpersoner

Stina Arvidsson
Kommunikatör
Stina Arvidsson
Maria Joelsson
Kommunikationschef
Maria Joelsson
Malin Körling
Kommunikatör
Malin Körling