2019-01-16 08:59Nyheter

Vara växer – välkommen på markanvisning

null

Vara växer! Vill du vara med i utvecklingen? Vara kommun håller på med att ta fram en detaljplan vid området Lassagården i Vara tätort. Är du eller ditt företag intresserade av att exploatera vid området?

Detaljplanen är uppdelad i olika områden som möjliggör för en varierad bostadsbebyggelse. Förslaget är öppet för eventuell etappindelning.

Anledningen till att vi frågar om markanvisning såhär tidigt i processen är för att det ännu finns tid att för att anpassa detaljplanen.

Mer information om markanvisningen, såsom villkor, tidplan och målsättning hittar du i den bifogade inbjudan eller på vara.se/lassagarden

Välkommen med din intresseanmälan. Vi ser fram emot att se smarta lösningar på hur detta område kan bebyggas!


Om Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har ca 1300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar- I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.


Kontaktpersoner

Stina Arvidsson
Kommunikatör
Stina Arvidsson
Maria Joelsson
Kommunikationschef
Maria Joelsson
Malin Körling
Kommunikatör
Malin Körling