2021-03-15 09:03Nyheter

Livesänd näringslivsfrukost

null

Onsdagen den 17 mars kl. 09.00 är det premiär för Vara Näringsliv LIVE – en livesänd näringslivsfrukost med Vara kommun på Youtube.

– Planen för 2021 var att dra igång med näringslivsluncher i samarbete med Vara Konserthus. När det inte låter sig göras så testar vi andra sätt för att hålla samtalet igång mellan olika aktörer som får saker att hända på Varaslätten, säger samhällsbyggnadschef Johanna Forslund Kullander.

Under frukosten kommer Johanna Forslund Kullander tillsammans med lokala företagare lyfta och diskutera olika teman som rör näringslivet i Vara kommun.

Näringslivsfrukostarna sänds från en studio på Vara Konserthus och under tiden har alla tittare möjlighet att ställa frågor och medverka i samtalet via en chatt.

På den första livesända frukosten är temat företagsklimat och småstadsutveckling.

Vill du att vi skickar en kalenderbokning med länken till din mailadress? Gör i så fall gärna en frivillig anmälan här: Anmälan näringslivsfrukost

Direktlänk till livesändningen: https://youtu.be/akmBcjtUD6k


Om Vara kommun

Hos oss är landskapet platt och vidderna stora, men det är inte bara naturen som ger oss möjlighet att se långt. Vi har en tradition av att arbeta långsiktigt och att vidga vyerna. Vara kommun har ca 1300 anställda, vilket gör oss till den största enskilda arbetsgivaren i vår kommun. Vi arbetar utifrån vår vision Vara vågar- I Vara finns det goda livet, hos oss är alla välkomna, här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden.


Kontaktpersoner

Malin Körling
Kommunikatör
Malin Körling
Stina Arvidsson
Kommunikatör
Stina Arvidsson
Maria Joelsson
Kommunikationschef
Maria Joelsson